AJUDEM TURQUIA I SIRIA

FEBRER 2023

Els membres de Bellaterra Solidària, col.laboraràn amb la associació UEBE, i d’altres administracions, per a fer arribar material i ajuda humanitaria a ANTIOQUÍA. EL TRANSPORT SORTIRÀ DE CERDANYOLA EL PRÒXIM DILLUNS 27 DE FEBRER.

El material que es recollirà per ser transportat en contenedor serà:

  • ALIMENTS CONSERVES
  • MENATGE (Plats, vasos coberts, d’un sol us).
  • INFANTIL ( Papilles, biberons, panyals, llet nadó..)
  • Fonts d’energia
  • MATERIAL SANITARI
  • HIGIENE PERSONAL
  • ROBA: Mantes, sacs de dormir, impermeables, abrics de neu, roba interior NOVA, i MITJONS)
  • Altres: TENDES DE CAMPANYA, ESTUFES, TERMOS, LLANTERNES, …)
terratrèmol Turquia

AJUDA ALS REFUGIATS DE LA GUERRA D’UKRAÏNA

FEBRER 2022

Els veïns de Bellaterra s’han unit per tal d’acollir als Refugiats Ukraïnesos. Moltes han sigut les peticions d’ajuda que ens han arribat, per part de Famílies que necessitaven ésser acollides, ja fos per uns dies, o d’altres per uns mesos. Són famílies que per la seva situació personal, no han pogut rebre l’aixopluc per part de les ONG. Ha sigut per exemple el cas d’una mare de 60 anys que té a la seva filla 21 en tractament oncològic a l’Hospital del Mar, que no han pogut seguir les condicions de allotjament itinerant que oferia Creu Roja. Gràcies a la nostra veïna Tere, que les ha acollides, estàn seguint el tractament.

Moltes d’altres famílies han estat, i algunes d’elles encara estàn, vivint a Bellaterra, on han trobat una inesperada però eficaç ajuda, ja que els veïns s’han volcat en facilitar la solució de qualssevol imprevist. Desde menjar, bolquers, medicaments, bicicletes, etc… s’ha aconseguit per aquestes famílies que en la seva forçada fugida, han hagut de deixar enrere la seva llar i el seu passat, per buscar una nova vida mentre la guerra no s’aturi. Bellaterra Solidaria, VOL AJUDAR a les famílies de Bellaterra, i per tant seguirà endegant nous projectes, en els que estarem encantats de rebre la vostra ajuda i consell. 🙂