LA INNA, es una noia Ukraïnesa que viu acollida desde ja fa uns mesos a casa de la nostre amiga i veïna de Bellaterra l’AGUSTINA.

Es una noia treballadora i molt espavilada, i ha anat fent tot tipus de feina, desde muntadora, professora d’anglès, feines de la llar, etc…, però … ara …ha arribat el moment de marxar.

Fruit de la seva tenacitat i persistència ha aconseguit una llar i una feina al Canadà, no obstant, les depeses del viatge l’han deixat amb escassos recursos que potser no li permetin afrontar les despeses de l’allotjament i la manutenció durant els primers dies, una vegada s’hagi instal·lat al Canadà, i per tant no disposi del primer sou.

Desde BellaterraSolidaria, la volem ajudar!!! I us proposem que qui vulgui també ajudar-la, ho pot fer de dues maneres:

a)Mitjançant un Bizum de la quantitat que es vulgui al numero de telèfon de la Agustina : +34 634 44 08 66.

b)Donació a través de la Farmàcia de Bellaterra, de medicaments d’us bàsic, com paracetamol, ibuprofè, xarops de refredat, ja que al Canadà aquests productes tenen un elevat cost, i és més que probable, que degut a la seva situació, els pugui menester a curt termini.

c)Donació de Roba d’hivern, talla M, o inclús S. Es valorarà molt el teixit tèrmic.

  (En el cas de la Roba es farà avís quan quedi la necessitat coberta, per evitar-ne l’estocatge)

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES !!!!!!

I FELICITATS PERQUÈ UN A UN S’HAN ANAT COMPLINT TOTS ELS REPTES I SOMNIS DELS NOSTRES AMICS UKRAÏNESOS, DELS QUE TAN N’HEM APRÈS, I TANT ELS APRECIEM !!!! ESTEM SEGURS QUE L’AGUSTINA ANYORARÀ LA INNA COM SI FÓS DE LA SEVA FAMILIA, PERO DE BEN SEGUR QUE EN UN FUTUR ES TORNARÀN A TROBAR I POTSER JA SIGUI EN UN ESCENARI DE PAU J.

*********

L’Agustina
Una veïna donant roba d’hivern a la Inna.