L’Ortiga segueix a Condis!

Una nova inciativa de Bellaterra Soldiaria per sostentar l’acollida a les families ucraïneses ha sortit en forma de productes frescos de la mà de la mà de l’Ortiga. Aquesta iniciativa liderada per en Philippe complementa la col·laboració amb el Condis.

Condis

Continua funcionant com un rellotge la “caixa Condis” que va destinada de manera personalitzada a cada casa acollidora per tal de que el cost d’acollida sigui solidari en la major part posssible. Els mateixos clientsdels Condis – és a dir tots els bellaterrencs -dipositen els productes demandats segons llista dins d’un carret que posteriorment es reparteix en les esmentades capces personalitzades destinades a cada familia. És la “Capsa Condis”

L’Ortiga

L’Elisenda, la Pia en Philipe però amants dels productes frescos, ecològics, i de qualitat ha complementat la “Capsa Condis” amb l’Ortiga https://www.lortiga.cat/ una cooperativa on el seu objectiu és mantenir la voluntat de recuperar l’agricultura a Collserola i promoure l’alimentació sostenible i de proximitat.

Així doncs amb periodicitat es suministrarà a totes les families acollidores una cistella de productes frescos (verdirues, fruites) amb un descompte suplementari del 10% gentilesa de l’ortiga i que serà subvencionada en forma de bizum “bizufresc” per tots els bellaterrencs que hi vulguin col·laborar.

Animeu-vos a fer el gest, Animeu-vos a donar un cop de mà!!!

Adjuntem aquí el flyer on podeu fer el vostre bizufresc!!!!!

Deixa un comentari