La Festa de la Primavera

Diumenge passat 15 de maig va tenir la Festa de la primavera al Parc d ela bona aigua. Va ser una festa que va tenir molts colors… poesia, paella, música, ioga, ball i un divertit bingo musical que va servir per a recaptar vora 90 euros per les families ucraïneses acollides a casa nostra gestionades per la nostra Associació Bellaterra Solidaria.

Aquests dineers erviran per compensar l’esforç a tots els establiments, restaurants i supermercats que han proporcionat aliments als nostres benvinguts. Gràcies a tots els que us vareu divertir a i al mateix temps vareu ser solidaris. Un bon fruit per aquesta primavera que arrenca en força i en forma d’unió de tots els veïns, per tal d’ajudar, d’afrontar nous reptes i sobretot d’ajudar els qui ho necessiten.

Com diu l’ignasi Roda de la Unió de Veïns de Bellaterra: Salut i foris!

Deixa un comentari