Trobada a la EMD de Bellaterra de totes les famílies ucraïneses

El diumenge 20 de març a les 11:00 hores a la sala gran de la EMD de Bellaterra, cedida gentilment per la EMD, es varen reunir algunes families ucraïneses acollides a Bellaterra per transmetrelís informació rellevant sobre el provés que ha obert la Creu Roja per tal d’iniciar sense cita previa de regularització i de permisos (tarja sanitària, permis de residencia i de treball) i finalment un apossibilitat de ser repartits en pisos de lloguer que edisposa en cartera Creu Roja.

Tota la informació es comunica tant a les famílies ucraïneses en la seva llengua, com també en castellà a les families acollidores que eren presents a la reunió, per tal d’iniciar aquest procés amb un acompanyament necessari per part nostre.

Deixa un comentari